Şadiye Mustafa Caf Ortaokulu

Vizyon: Yasaların verdiği hak ve sorumluluklar çerçevesinde öğrenci merkezli bir eğitim anlayışıyla, bireysel öğrenme farklılıklarını da dikkate alarak; milli, manevi değerlerini ve kültürünü benimseyen ,evrensel değerlere saygılı, bilimsel düşünebilen, bilgiyi tekrar eden değil, bilgi üreten, teknolojik gelişmeleri takip eden, değişime her an hazır, yapıcı, katılımcı, paylaşımcı, eleştirel düşünen, temiz ve sağlıklı bireyler yetiştirmeye yönelik eğitim-öğretim hizmeti sunmaktır.

Misyon: Kültürel, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, saygılı bir nesil meydana getirmek, teknolojiyi eğitim-öğretime yönelik olarak üst düzeyde kullanıp standartlar üzerinde bir model bir okul haline gelmek, düşünen ve düşündüğünü farklı yorumlarla zenginleştiren, irdeleyici ve araştırıcı bireyler yetiştirmek, tüm paydaşların kültürel gereksinimlerini karşılayarak sosyal yaşam içerisinde mutluluklarını sağlamak, temiz ve sağlıklı bir hayat sürmek için gerekli olan ve önem arz eden tüm faaliyetleri en yüksek seviyede verim alacak biçimde yürütmek,bütün özel hedeflerde belirtilen başarı düzeylerine eksiksiz ulaşmaktır.

Başarılar:

Servis Bilgisi: HAYIR
Taban-Tavan Puan Bilgileri:
Okulun Sınav Başarı Durumu:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Futbol, Voleybol, Atletizm kursları açılmakta olup okulumuz yerel ve ulusal yarışmalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda Tübitak 4006 başta olmak üzere bir çok bilimsel etkinlik düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda ERASMUS KA101 kapsamında proje çalışmaları yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda ERASMUS KA101 kapsamında proje çalışmaları yapılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri:
Diğer Hususlar:

WEB - https://sadiyemustafacafortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şahinözbilen Mah. 278 Sok. Ceyhan/Adana

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Adres - Şahinözbilen Mah. 278 Sok. Ceyhan/Adana

Ulaşım ÖZEL ARAÇ - DOLMUŞ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ. İL MERKEZİNE UZAKLIK 50 KM.